Апетитний салат "2021" з кисломолочним сиром, помідорами, яйцями, хріном та ковбасою

Апетитний салат „2021“ з кисломолочним сиром, помідорами, яйцями, хріном та ковбасою

Вигляд святкового столу показує на скільки господиня вправна на кухні та чи вміє вона здивувати гостей чимось оригінальним. Тому якщо Ви хочете справді вразити своїх гостей стравами, потрібно добре постаратись та включити фантазію. Проте, щоб не тратити зайвий час на роздуми, ми вирішили допомогти Вам у такому нелегкому завданні та розповісти один дуже цікавий та красивий рецептик. Апетитний салат „2021“ з кисломолочним сиром, помідорами, яйцями, хріном та ковбасою – це дуже оригінальна комбінація інгредієнтів, які разом утворюють незабутній смак. З таким салатом Ви прикрасите свій святковий стіл та отримаєте море компліментів. За рахунок кисломолочного сиру Ви отримаєте незвичну, проте приємну консистенцію, ковбаса та хрін додадуть пікантності, помідорки соковитості, а яйця ніжності та поживності. Саме той варіант, щоб гості встали з-за столу ситими та задоволеними! Слідкуйте за нашим покроковим рецептом, щоб полегшити приготування.

Для приготування салату Вам знадобляться наступні інгредієнти:

– кисломолочний сир – 300 гр.

– помідори середнього розміру – 2 шт.

– хрін – 50 гр.

– курячі яйця – 2 шт.

– ковбаса – 200 гр.

– майонез

– сіль та перець за смаком

Час приготування – 25 хвилин

Кількість порцій – 4

Покроковий рецепт

Крок 1

Для початку візьміть яйця кімнатної температури та поставте їх у каструлю. Залийте туди холодної води( саме холодної, адже якщо одразу залити кип’ятком, то яйця одразу ж потріскають) та включіть вогонь. Коли вода закипить додайте туди пів столової ложки солі, для того, щоб при лущенні яєць шкаралупа рівномірно відставала від поверхні яйця. Після кипіння варіть яйця приблизно 10 хвилин. Далі злийте гарячу воду та залийте холодної, щоб яйця швидше охолодились і Ви приступили до лущення. Полущені яйця розріжте навпіл та дістаньте зсередини жовток. Жовток та білок потріть на дрібній терці.

Крок 2

Хрін ми радимо використовувати домашнього виробництва, проте, якщо Ви не маєте такої можливості, то обов’язково звертайте увагу на термін придатності магазинного продукту. Банка з хріном не повинна мати пошкодження та вм’ятини. Колір хріну повинен бути яскравим та насиченим, без лишніх незрозумілих відтінків.

Крок 3

Кисломолочний сир теж краще зробити в домашніх умовах, якщо ж у Вас таких вмінь немає, або немає можливості, то потрібно дуже ретельно вибирати магазинний сир. В першу чергу оцініть зовнішній вигляд сиру- він не повинен буди жовтуватого кольору, це свідчить про його зіпсованість. Також зверніть увагу на упаковку – якщо на упаковці вказано „сиркова маса“, то такий продукт зовсім не має користі. Також остерігайтесь кисломолочного сиру з 0% жирності. В такі сили зазвичай додають порошки, ароматизатори та підсилювачі смаку, тому користі з них зовсім немає. Обов’язково перевіряйте, чи в нормі термін придатності.

Крок 4

Справді якісна ковбаса може бути трохи дорожчою, ніж інші. Проте, ми радимо не економити та обирати тільки натуральні продукти.  Читайте склад ковбаси, на першому місці обов’язково повинно бути м’ясо! Якщо колір ковбаси занадто насичений та яскравий – це свідчить про наявність барвників та підсилювачів смаку, тому краще відмовитись від такої покупки. Візьміть ковбасу та наріжте її соломкою.

Крок 5

Помідори ретельно промийте під водою та відріжте зайві частинки. Для нарізання ми рекомендуємо використовувати гострий ніж, який допоможе зберегти форму помідори, без розтікання м’якоті. Наріжте помідори кубиками. При виборі помідорів, обов’язково перевірте плоди на м’якість. Вони повинні бути більш твердуваті та без різних плям.

Крок 6

Коли всі інгредієнти нарізані, можна приступати до оформлення. Візьміть круглу металеву формочку та помістіть на дно хрін, змастіть його майонезом. Потім викладіть творог та ковбасу, шар якої також потрібно змастити майонезом. Далі покладіть яєчний білок та помідори і знову майонез. Зверху посипте натертим яєчним жовтком. Можна прикрасити салат гілочкою укропу. Готово! Спробуйте приготувати такий салат та переконатись в його незрівнянному присмаку та ароматі. Також не забудьте поділитись цим чудовим рецептом зі своїми близькими. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert