Ніжний овочевий салат із огірків, помідорів, цибулі, солодкого перцю та твердого сиру

Ніжний овочевий салат із огірків, помідорів, цибулі, солодкого перцю та твердого сиру

Оскільки усі люди є різними, мають свої інтереси та вподобання, так у кожного є певні побажання відносно того, що він споживає. Хтось надає перевагу м’ясним стравам, інші полюбляють морепродукти. Однак переважна більшість людей ніколи не відмовиться від овочевих страв: чи то холодна овочева закуска, чи гарячі овочі на грилю. Кожен овоч дарує нам свій дивовижний незрівнянний смак. Якщо скомбінувати кілька різних овочів в одній страві, тоді можна отримати велику порцію поживних елементів та мінералів, які відіграють неабияку роль для здоров’я людини. Зараз Вашій увазі пропонується рецепт ароматного легкого салату із свіжих овочів у поєднанні із твердим сиром. Така страва захоплює, дарує неймовірні відчуття та добре насичує. Щоб приготувати смачну апетитну закуску Вам потрібні такі компоненти:

1 солодкий перець

1 огірок

1 цибулина

100 г консервованої кукурудзи

150 г твердого сиру

Приготування займе у Вас небагато часу і зусиль. Підберіть для салату свіжі овочі та помийте їх. Потім висушіть їх за допомогою паперових рушників.

Візьміть огірок та поріжте його на маленькі шматочки однакової форми.

Потім візьміть великий солодкий перець та поріжте його рівномірно на шматочки.

Після цього потрібно взяти цибулю, нарізати її півкільцями.

Для салату Вам потрібно також взяти необхідну кількість консервованої кукурудзи і викласти її в посудину.

Наступним кроком буде нарізка твердого сиру. Його слід порізати кубиками. Сир надасть страві ніжного солоного або ж мінерально-гострого смаку. Завжди звертайте увагу на те, який саме сир Ви обираєте для своєї страви, адже від цього залежатиме і її смак.

Змішуємо всі підготовлені продукти між собою і додаємо заправку та спеції. У ролі дресінгу можна використати соєвий соус, майонез або йогурт.

Овочевий салат краще готувати незадовго перед тим, як подаватимете його на стіл. Тоді він матиме неперевершений смак свіжості та легкості. Окрім дивовижного смаку, Ви отримаєте величезну кількість поживних елементів та вітамінів, які надзвичайно важливі для правильного функціонування організму людини.

Овочеві салати – легкі, корисні і повні вітамінів. Вони забезпечують здоровий раціон, зміцнюють імунітет.  Огірки збагачені вітамінами А, В, С, Е та містять велику кількість клітковини. Солодкий перець збагачений багатьма вітамінами та мінеральними речовинами, що сприятливо впливають на кровоносні судини, запобігають атеросклерозу, покращують роботу печінки. Цибуля забезпечує організм великою дозою мінералів, вітамінів та клітковини, які сприяють відновленню тканин, засвоєнню заліза. Це сильний природний антисептик, оскільки містить фітонциди, які зміцнюють дихальні шляхи, вбивають різні віруси та грибки. Консервована кукурудза має високу харчову цінність і нормалізує нервову та травну систему, роботу серця, знижує ризик виникнення склерозу, покращує пам’ять, сповільнює процеси старіння. Твердий сир є чудовим доповненням у даному салаті, оскільки він легко засвоюється і є при цьому захисником печінки, незамінним джерелом кальцію.

Овочевий салат – це справжнє вітамінне багатство, тому вживати його потрібно якомога частіше, адже всі продукти рослинного походження багаті на клітковину, без якої нормальна робота організму неможлива. При цьому такі салати є низькокалорійними, тобто не шкодять фігурі. Їх можна та потрібно вживати щодня, таким чином Ваш раціон буде не тільки різноманітним, але й збалансованим. Готуйте корисні поживні страви і це буде гарантією довготривалого здорового життя.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert