Ніжний салат з крабовими паличками, солодким перцем, твердим сиром, помідорами та майонезом

Ніжний салат з крабовими паличками, солодким перцем, твердим сиром, помідорами та майонезом

Часом пікантні страви набридають і хочеться розгрузити свій організм чимось легким та ніжним. Зазвичай такі страви швидко та легко готуються і приносять масу гастрономічного задоволення. Тим паче, їх можуть споживати люди, яким заборонена гостра та надто пікантна їжа. До таких страв відносяться і салати, які сміло можна додавати в дитяче харчування. Крім цього, вони досить гарно та святково виглядатимуть на Вашому столі до приходу гостей. Сьогодні ми поділимось з Вами саме таким варіантом, який не забере багато часу, але розбавить Ваш щоденний раціон та поповнить список рецептів у Вашій кулінарній книзі. Ніжний салат з крабовими паличками, солодким перцем, твердим сиром, помідорами та майонезом – це наче морський бриз, який створюється з допомогою крабових паличок, огорнутими ніжним майонезом. Овочі в салаті додадуть вітамінчиків та клітковини, а твердий сир – ситості. Ммм…смакота! Негайно приступіть до приготування та обов’язково слідкуйте за нашим покроковим рецептом!

Для цього простого та апетитного салатику Вам потрібні наступні інгредієнти:

– крабові палички –  1 пачка

– помідори – 2 шт.

– солодкий червоний перець – 1 шт.

– твердий сир – 150 гр.

– майонез

– сіль та перець за смаком

Час приготування – 15 хвилин

Кількість порцій – 2

Покроковий рецепт

Крок 1

Відкрийте упаковку з крабовими паличками. Дістаньте палички та поріжте їх соломкою. Важливо вибирати справді якісні крабові палички, тому уважно читайте склад продукту. Ідеально, щоб склад містив риб’ячий фарш сурімі на першому місці. Якщо склад продукту рясніє різноманітними барвниками та підсилювачами смаку, то краще відмовитись від покупки. Також пам’ятайте про те, що крабові палички повинні бути  досить пружні і легко розгортатись, якщо ж вони ламаються при легкому натиску, швидше за все, в них міститься багато хімічних добавок.

Крок 2

Візьміть солодкий перець та промийте його під струменем води. Далі обсушіть його паперовим рушничком. Потім круговими рухами, з допомогою ножа, відріжте хвостик перця та акуратно витягніть його. Далі розріжте овоч навпіл та очистіть його від дрібних зерняток. Поріжте його соломкою. Солодкий червоний  перець містить велику кількість води та вуглеводів, а також клітковину, вітаміни групи В, С та Е. Він багатий на мінерали, такі як  кальцій, калій, залізо та магній.

Крок 3

Твердий сир поріжте на подовгасті шматочки. Сир – це той продукт, який потребує справді ретельного вибору. Якісний твердий сир повинен мати такий склад: молоко, сіль та закваска. Інші додаткові добавки свідчать про наявність барвників та підсилювачів смаку. Якщо колір сиру надто яскравий та насичений – ми радимо відмовитись від такої покупки. Справді якісний та поживний сир містить чималу кількість кальцію, що позитивно впливає на наші кістки та зуби. Натуральний сир містить також вітаміни групи А, В та Е.

Крок 4

Візьміть помідори та промийте їх під протічною водою. Далі відріжте непотрібні хвостики. Розріжте томати тонкими дольками. Щоб шматочки вийшли акуратні, цілісні та не розтікались, варто різати плоди гострим ножем. Не менш важливим є те, що томати повинні бути більш тверді, саме такими є плоди середнього розміру. Помідори містять вітаміни A, B, C, D, F, K, а також залізо, калій, кальцій і магній. 

Крок 5

Коли всі продукти нарізані можете помістити їх у салатницю. Добавте до них майонез, посоліть та поперчіть все. Якщо говорити про майонез, то краще зробити його самостійно та бути впевненим у його натуральності та користі. Якщо ж Ви не маєте такої можливості, тоді при покупці звертайте увагу на жирність продукту, вона не повинна бути менше 50 %. Ретельно перемішайте все. Якщо подаєте салат на святковий стіл, можете добавити невеличку гілочку петрушки, щоб прикрасити його. Готово! Все дуже просто та смачно, а головне ніжно та корисно!  Обов’язково запишіть цей рецептик у свою кулінарну книгу та поділіться ним зі своїми друзями. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert