Смачний салат із морських водоростей, солодкого перцю, огірка, цибулі та яйця

Смачний салат із морських водоростей, солодкого перцю, огірка, цибулі та яйця

Їжа – це невіддільна складова частина життя кожного із нас, адже без споживання їжі у людини зовсім не було б сил та енергії. Дотримуючись правильного раціону, ми застерігаємо себе від безлічі хвороб, підтримуємо здоровий спосіб життя. Тому необхідно приділяти особливу увагу тому, що ми споживаємо. Потрібно вживати як молочні, так і м’ясні продукти, якомога більше овочів та фруктів, адже вони приносять неабияку користь для нашого організму. Страва, яка сподобається усім, навіть гурманам, – це неперевершений салат із морських водоростей, огірка, солодкого перцю, цибулі та яйця. Така закуска перехоплює дух від неймовірних відчуттів, щойно Ви її скуштуєте. Задоволені та впевнені у собі, ситі та готові до нових звершень Ви швидко приступите до нових завдань.

Для приготування дивовижного салату із витонченим смаком потрібно підготувати наступні продукти:

1 огірок

1 солодкий перець

1 яйце

150 г морських водоростей

1 цибуля

кріп

Перед тим, як Ви розпочнете готувати салат, не забудьте приготувати заправку. Для цього Вам потрібно взяти зубок часник і пропустити його через прес. Висипте його у посудину. Потім треба взяти кріп, помити його та дрібно порізати. Додайте до часнику, кріп, олію, лимонний оцет, гірчицю та перемішайте. Використовуючи таку заправку, Вам вдасться приготувати надзвичайно смачний салат, який добре смакуватиме і в будні, і в свята.

Розпочніть із підготовки овочів. Помийте їх ретельно під проточною водою.

Спочатку поріжте солодкий перець соломкою. Далі візьміть огірок і поріжте його шматочками подовгуватої форми. При цьому не очищайте овоч від шкірки.

Наступним кроком буде цибуля. ЇЇ слід почистити, помити і порізати півкільцями.

Усі овочі уже підготовано. Залишилося відварити яйце, очистити його та розрізати на чотири частини.

Візьміть також необхідну кількість морських водоростей і висипте їх у салатник. Додайте до них всі порізані овочі та підготовлену заправку для салату і обережно все перемішайте. Зверху викладіть шматочки яйця. Приготування завершено. Страву можна одразу ж подавати на стіл і дивувати усіх незрівнянним смаком. Окрім безперечно дивовижного смаку, Ви отримуєте ще й повний комплекс життєво важливих елементів та вітамінів в одній страві. Вживати такий салат можна в будь-яку пору доби, не хвилюючись при цьому про фігуру, тому що всі складники не є висококалорійними. Даний салат можна також вживати під час дієт.

Морські водорості славляться своїм високим вмістом корисних компонентів. Вітаміни, ферменти, йод, хлорофіл, омега-3 – ці та інші поживні речовини позитивно впливають на людський організм. Вживання морських водоростей покращують роботу серцево-судинної системи, запобігають розвитку цукрового діабету, атеросклерозу, захворювань дихальної системи.

Солодкий перець містить у своєму складі біологічно активні речовини, які розріджують кров і попереджають розвиток таких хвороб як інфаркт та інсульт. Додаючи солодкий перець у свій раціон, Ви покращуєте стан шкіри, волосся, нігтів, органів зору та слизової.

Огірок має гідну харчову цінність внаслідок великого вмісту води. Тому огірок може очищати від токсинів, сприяє омолодженню, допомагає у боротьбі із захворюваннями печінки та жовчного міхура.

Цибуля славиться високим вмістом заліза та калію, що допомагає при анемії, нормалізує роботу нервової системи, очищує кров.

Кріп нормалізує обмін речовин, має антисептичні та бактеріальні властивості, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

Ще одним складником, у якому вміщено величезну кількість вітамінів та мінералів є яйце. Окрім високоякісного білка, ми отримуємо із яєць також фосфор, цинк та залізо, антиоксиданти. Завдяки цьому їх корисно вживати для запобігання ряду захворювань.

Салат із морських водоростей, солодкого перцю, огірка, цибулі та яйця являє собою цінне джерело вітамінів та мінеральних речовин. Тому намагайтеся готувати його якомога частіше.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert