Макаронний салат з печерицями, вареною ковбасою, солодким перцем, помідорами та петрушкою

Макаронний салат з печерицями, вареною ковбасою, солодким перцем, помідорами та петрушкою

Приготувати справді ситну та поживну страву, щоб вся сім’я почувала себе задоволено та наповненою енергією справді справа не з легких. Проте, справжні господині завжди знайдуть вихід з будь-якої ситуації.І ми в цьому можемо Вам допомогти, щоб заощадити Ваші час та нерви. Ми радимо Вам обирати страви, які містять всі незмінні речовини: білки, жири та вуглеводи. Для цієї ролі ми підготували для Вас саме такий рецепт салату, який точно підійде для задоволення всіх смакових потреб ваших дітей та чоловіка. Макаронний салат з печерицями, вареною ковбасою, солодким перцем, помідорами та петрушкою – це ситна комбінація з корисних білків, що містяться в печерицях, правильних вуглеводів, з яких складається макарони та жирів, що є у ковбасі. Бонус до цього всього – свіжі та наповнені клітковиною та вітамінами овочі. Саме те, що треба, щоб встати зі столу ситим! При ьому, салат не забере у Вас багато часу, але принесе море задоволення. Давайте пошвидше розпочнемо!

Щоб приготувати такий поживнрй та апетитний салатик Вам потрібні такі інгредієнти:

– гриби печериці середнього розміру – 4 шт.

– перець червоний болгарський – 1 шт.

– помідори середнього розміру – 2 шт.

– ріпчаста цибуля – 2 шт.

– ковбаса варена – 200 гр.

– свіжа петрушка – 1 пучок

– макарони – 300 гр.

– оливкова олія

– сіль та перець за смаком

Час приготування – 20 хвилин

Кількість порцій – 4

Покроковий рецепт

Крок 1

Перший крок варто розпочати з макаронів. Для цього налийте в каструлю води та закип’ятіть її. Закиньте у киплячу воду макарони та готуйте згідно інструкції на упаковці. Зазвичай це займає 10 хвилин. Якщо хочете зробити макарони „аль-денте“, тоді не доварюйте їх 1-2 хвилини. До речі, такі макарони вважаються більш корисні, ніж повністю зварені. Добавте у воду з макаронами трохи солі та перемішайте їх. Потім злийте воду з макаронами через друшляк та сполосніть їх декілька хвилин у холодній воді. Макарони готові! Ми радимо Вам вибирати макарони з твердих сортів пшениці адже вони є більш корисними та дієтичними.

Крок 2

Візьміть ріпчасту цибулю, очистіть її від лушпиння та сполосніть під водою. Далі візьміть гострий ніж та наріжте цибулю дрібними кубиками.

Крок 3

Шампіньйони ретельно промийте під водою, очистіть ніжки та шапочку. Далі наріжте їх тонкими скибками. Ми радимо відповідально поставитись до вибору шампіньйонів та вибирати тільки якісні та свіжі гриби. Печериці не повинні містити темні плями, мати вологість на поверхні або гнилі ділянки. Вибирайте білі, чисті та сухі гриби. Зазвичай одразу помітно свіжість печериць, тому з вибором проблем не повинно виникати.

Крок 4

Візьміть варену ковбасу та наріжте її кубиками. Потім добавте до інших інгредієнтів. Важливо вибрати справді якісний продукт, тому ми підготували для Вас декілька рекомендацій. Варена ковбаса обов’язково повинна включати не менше 30% чистого м’яса, решту об’єму зазвичай становить шкіра, кістки, хрящі, жир і сполучні тканини. Якщо ж у складі присутні інші незрозумілі компоненти- це, швидше за все, різні барвники та підсилювачі смаку, від яких краще відмовитись. Справді якісна варена ковбаса повинна бути пружна та без прожилок.

Крок 5

Перець промийте під водою. Відріжте хвостик та розділіть перець навпіл. Вийміть дрібні зернятка та ще раз ретельно промийте овоч всередині. Далі наріжте перець кубиками. 

Крок 6

Візьміть помідори та ретельно помийте їх під водою. Далі відріжте непотрібні хвостики та наріжте шматочками. Ми рекомендуємо вибирати пружні помідори середнього розміру. Такі плоди не будуть втрачати своєї форми та розтікатись при нарізці.

Крок 7

Візьміть пучок петрушки та замочіть його в мисочці. Далі обсушіть його паперовим рушничком та дрібно накришіть.

Крок 8

Всі інгредієнти помістіть у салатницю та добавте до них столову ложку оливкової олії, поперчіть та посоліть все і ретельно перемішайте. Готово! Такий салат чудово підходить для обіду, щоб сповна насититись та набратись енергії до кінця дня. Він дуже корисний, так як містить в собі всі необхідні елементи для підтримання денної норми калорій. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert