Ніжний салат із червоної квасолі, крабових паличок, яєць та зеленої цибулі

Ніжний салат із червоної квасолі, крабових паличок, яєць та зеленої цибулі

Хочете чогось смачненького? Не дивіться одразу на щось солоденьке або таке, що важко засвоюється. Краще візьміть кілька свіжих овочів та зробіть із них салат. За бажанням можете додати до овочів ще м’ясні або рибні продукти, твердий сир або яйця. Наведемо тут рецепт легкого салату із червоної квасолі, яєць, крабових паличок та зеленої цибулі і тоді у Вас буде оригінальна закуска, котра здивує всіх дивовижним смаком. Цей салат надзвичайно простий у приготуванні, тому його можна готувати навіть у будні. Він – смачний, поживний, збагачений вітамінами. Він – ситний та легко засвоюється в організмі. З’їжте такий салат на обід і у Вас буде море сил та енергії до кінця дня.

До складу салату входять наступні інгредієнти:

200 г крабових паличок

150 г червоної квасолі

1 яйце

Зелена цибуля

Спочатку треба взяти червону квасолю, промити її та відварити. В той час, коли квасоля вариться, Ви можете зайнятися приготуванням інших продуктів.

Візьміть 1 яйце і відваріть його. Охолоджене яйце слід потім почистити і порізати кубиками.

Після цього візьміть крабові палички і поріжте їх.

Якщо квасоля готова, злийте воду і викладіть її у тарілку, щоб остигала.

Наступним кроком буде зелена цибуля. Помийте та поріжте її дрібно.

Візьміть салатник і висипте в нього усі інгредієнти. Додайте трохи майонезу, а також сіль та перець за смаком.

Потім ретельно перемішуємо всі інгредієнти між собою. Викладаємо готовий салат на тарілку. Щоб салат гарно виглядав на тарілці, можна скористатися спеціальними формами. Для декору використовуємо різноманітну зелень. Можна також акуратно викласти зверху кілька квасолин.

Коли Ваш салат буде готовий, можете з впевненістю подавати його на стіл. Насолоджуйтеся гармонійним поєднанням інгредієнтів і не забувайте також про їх корисні властивості.

Червона квасоля є постачальником високоякісного білка, який за своїм змістом вважається кращим, ніж білок м’ясних продуктів. В ній також містяться вітаміни та мінеральні речовини, які є вкрай необхідними для людини. Червона квасоля містить складні вуглеводи, якими можна легко насититися, тому її рекомендують вживати при ожирінні. Цей продукт бере участь у кровотворних процесах, підвищує гемоглобін та знижує рівень холестерину у крові.

Крабові палички є низькокалорійними, однак мають корисні властивості. Завдяки наявності  магнію і кальцію у складі крабових паличок, вони позитивно впливають на кровоносні судини, серце та нервову систему. Окрім того, даний продукт рекомендують вживати при хворобах опорно-рухової системи.

За своєю цінністю яйця вважаються неймовірно поживними. Яйця містять вітаміни групи В та вітамін А, фолієву кислоту та велику кількість життєво важливих елементів. З яєць людина отримує високоякісний білок, який є допоміжним при схудненні та зниженні артеріального тиску.

Зелену цибулю рекомендують вживати для профілактики авітамінозу. Оскільки у цибулі є багато корисних вітамінів та мікроелементів, вона нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, впливає на хвороботворні організми. Тому її потрібно вживати для профілактики ГРВІ.

Як ми бачимо, така закуска є незамінним джерелом вітамінів та поживних речовин. Тому готуйте її якомога частіше, піклуйтеся про своє здоров’я. Німецький філософ Людвіг Фейєрбах писав: «Людина є те, що вона їсть». Вдумайтеся в ці слова, харчуйтеся правильно і будьте здорові!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert