Салат "Магія смаку"

„Магія смаку“

Якщо Ви хочете подарувати своїм близьким справжню насолоду під час обіду, приготуйте щось надзвичайно смачненьке, що порадує не тільки їхній шлунок, але й підніме настрій. Не забудьте також про те, що приготована Вами страва, повинна бути поживною і корисною для організму. Подаруйте своїм рідним незабутню легкість, приготувавши смачний салат із курячої печінки у поєднанні із твердим сиром та яблуком. Це легка і корисна закуска, яка стане незамінною стравою на Вашому столі і неодмінно сподобається як дорослим так і малим.

Для того, щоб приготувати ніжний соковитий салат, Вам знадобляться наступні інгредієнти:

300 г курячої печінки

1 яблуко

 150 г сиру

Листя салату

Розпочніть із підготовки продуктів для салату. Спочатку візьміть курячу печінку, промийте її під проточною водою і відваріть її у підсоленій воді. Коли печінка охолоне, треба порізати її на кусочки середнього розміру.

Потім підготуйте яблуко для салату. Помийте його та поріжте на скибочки. Після цього яблука потрібно запекти. Це надасть салату незвичного смаку та аромату.

Наступним кроком у приготуванні буде натирання сиру на дрібній терці.

Не забудьте також про листя салату. Помийте його ретельно під протічною водою і викладіть на дно салатника.

Зверху викладаємо порізану печінку і яблука. Заправляємо ці інгредієнти оливковою олією і перемішуємо. Густо посипаємо тертим сиром і кунжутом.

Викладіть салат акуратно на тарілку та насолоджуйтеся неймовірним смаком!

Не забувайте також про корисні властивості даного салату, позитивний вплив його складників на здоров’я людини. Ось візьмемо для прикладу курячу печінку. Багато хто вважає її дешевим субпродуктом і навіть не замислюється над тим, скільки поживних речовин міститься у ній. Зокрема серед кулінарів куряча печінка вважається делікатесом. Дієтологи рекомендують цей продукт навіть у лікувальних цілях. Завдяки високому вмісту заліза, печінка підвищує гемоглобін людини. До її складу входить також холін, що стимулює мозкову діяльність і сприяє покращенню пам’яті. У печінці високий вміст таких макро- та мікроелементів як калій, кальцій, магній, фосфор, натрій, марганець та ін., а також вітамінів групи В та амінокислот.  

Салат із курячої печінки, сиру та яблук є надзвичайно корисним і легкозасвоюваним. Тому його можна їсти в будь-яку пору доби, не замислюючись про шкідливий вплив на фігуру, чи здоров’я.

Яблука характеризуються високим вмістом вітамінів та мікроелементів, які сприяють зміцненню імунітету, омолодженню та покращують обмінні процеси в організмі. Завдяки високому вмісту вітаміну С, яблука є хорошим засобом у профілактиці інфекційних захворювань, мають протизапальну дію. У яблуках міститься велика кількість йоду, саме тому їх варто вживати для профілактики захворювань щитовидної залози.

У твердому сирі міститься безліч корисних речовин та вітамінів. Зокрема, сир є незамінним джерелом кальцію, багатий на вітаміни групи В, що сприяють виробленню енергії та благотворно впливають на кров. У сирі міститься більше білка, ніж у м’ясі.

Листя салату також характеризується своїми поживними властивостями, має не тільки позитивний вплив на стан волосся та шкіри, але й на ввесь організм. Вживання листя салату покращує кровотворення, зміцнює імунітет, захищає від анемії, допомагає нормалізувати тиск, вивести шлаки та токсини із організму. Важливим складником листя салату є магній, який підтримує хороший настрій, зміцнює нерви, покращує метаболізм та відновлює зір.

Збережіть рецепт салату із курячої печінки, сиру та яблук і Ви ніколи не пожалієте! В даному випадку Ви отримаєте чудове поєднання смаку та користі.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert